Wat zou jij doen tijdens een wereldreis – met slechts 300 euro op zak?

Natasha Nordin weet inmiddels hoe je geweldige avonturen kan beleven met wat lef, positiviteit en wellicht ook wat geluk. Ze couchsurfte de hele wereld over en liftte onder andere mee op een jacht de Caribische zee over, nét nadat de orkaan was gaan liggen.

Ideeën om tijdens haar reis een extra centje bij te verdienen had Natasha vooraf genoeg: schapen scheren in Nieuw Zeeland, druiven plukken in Australië en in een bar werken op het strand in de Caribbean. Het meeste werk zou inclusief eten en onderdak zijn, dus ze zou zich wel redden, dacht ze. De realiteit bleek echter anders.

Volg de bijzondere reis van Natasha te land, ter zee en in de lucht, waarin elke dag weer een verrassing is, vol met avonturen, maar zeker ook veel uitdagingen.

‘Met 300 euro de wereld rond’ is bovenal een avonturen roman, waarin zo nu en dan ook het financiële aspect naar voren komt.

Verloop van uw boek bestelling

1. Uw order bevat boeken met een zachte kaft (paperback). Paperback boeken verzenden we vrijwel altijd na 3, uiterlijk 4 werkdagen. Heeft u na 6 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

2. U ontvangt van ons op de dag van verzending een mail met daarin de verzendbevestiging.

Verloop van uw E-book bestelling

1. Uw order bevat een e-book. Na betaling kunt u deze direct downloaden.  Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

2. U ontvangt van ons op de dag van verzending een mail met daarin de verzendbevestiging.